بالابر لیفتراک

بالابر از تجهیزات لیفتراک لودر است که برای حمل‌ و نقل وسایل مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد که هر کدام ارتفاعات متفاوتی دارد.

سابقه لیفتراک دستی

در سال‌های گذشته برای جابجایی کالاها و بارگیری بار از نیروهای انسانی کمک می‌گرفتند که مدت زمان زیادی طول می‌کشید همچنین باعث آسیب و صدمه نیروهای انسانی می‌شد، اما رفته رفته با گسترش و توسعه پیشرفت‌هایی که در این زمینه شد دستگاه‌های مدرن و مجهز وارد بازار شدند یکی از مهم‌ترین این دستگاه‌ها بالابر لیفتراک بود که توسط این وسیله می‌توان به سرعت محصولات را جابجا و حمل کرد.

لیفتراک دستی چیست؟

لیفتراک‌های دستی یا استراک دستی امکان حمل و جابجایی بار را دارند که از نمونه ابزارهای انبارداری به حساب می‌آیند. جک لیفتراک این قابلیت را دارد که یک بار را در ارتفاع متوسط نیروی انسانی تخلیه یا بارگیری کند. این دستگاه عملکرد بسیار بالایی در انبارها و کارگاه‌ها دارد که با توجه به کارایی بالایی که دارد از قیمت مناسبی نیز برخوردار می‌باشد. این نمونه از بالابرها تنها در یک ارتفاع مشخص بالا می‌روند. با استفاده از این دستگاه‌ها تخلیه و بارگیری کامیون‌ها به راحتی انجام می‌شود.
بالابرهای دستی در ابعاد مختلف تولید می‌شوند، لذا شاخک لیفتراک لودر این قابلیت را دارند که بتوانند در بالاترین ارتفاع از وسایل دیگر مورد استفاده قرار بگیرند.

لیفتراک دستی

لیفتراک یا استاکر

از دستگاه‌های پر استفاده برای بارگیری و جابجایی انواع کالاها و پالت‌ها به راحتی، امکان مانور و حرکت بیشتر همچنین قیمت مناسب می‌باشد.

مشخصات بالابر لیفتراکی

  1. این بالابرها در وزن‌های مختلفی از یک تن، دو تن، سه تن و غیره موجود می‌باشند.
  2. بالابر لیفتراک تا ارتفاع‌های مختلف اعم از 160، 250 و 300 سانتی‌متری و غیره است.
  3. حداکثر ارتفاع این بالابر تا سطح زمین 9 سانتی‌متر است.
  4. ارتفاع کل دستگاه لیفتراک دستی از 190، 200، 210 و 220 سانتی‌متر می‌رسد.
  5. کشورهای تولیدکننده این دستگاه شامل ایران و آلمان و برخی از کشورهای دیگر می‌باشند.

ویژگی‌های بالابر لیفتراک

ویژگی‌های بالابر لیفتراک عبارت است از:

1. دستگاه‌های لیفتراک به دو شکل ترمزدار و بدون ترمز تولید می‌شوند.

2. از ورق‌های تیرآهن 6 تنی ساخته شده است.

3. دستگاه‌های لیفتراک از دستگیره‌های تخلیه بار با تنظیم سرعت تخلیه بار تشکیل شده‌اند.

4. بارزن به شکل دستی و با پدال پا انجام می‌شود.

5. شاخک‌های ثابت، امکان تنظیم عرض شاخک‌ها را دارد.

ویژگی‌های بالابر لیفتراکی

6. مهم‌ترین هدف این نوع لیفتراک‌ها حمل بار به داخل دستگاه و تخلیه بار از داخل دستگاه می‌باشد. از دیگر کاربردهای این نوع لیفتراک‌ها حمل بار در کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و فروشگاه‌ها برای انتقال و جابجایی بار به داخل قفسه‌ها یا برداشتن بار داخل قفسه‌های می‌باشد.

7. برخی از دستگاه‌های لیفتراک به صورت سیستم هیدرولیکی کار می‌کنند.

8. در بالابر‌های دستی حرکت به سمت بالا و پایین شاخک‌ها توسط جک هیدرولیک دستی و عقب و جلو رفتن دستگاه از طریق نیروی حرکتی انجام می‌شود. در لیفتراک‌های نیمه اتوماتیک توسط انرژی برق شاخک‌ها به سمت بالا و پایین به صورت دستی انجام می‌شود؛ در حالی که عقب و جلو رفتن دستگاه به صورت اتوماتیک صورت می‌گیرد.

9. دستگاه‌های لیفتراک نیمه اتوماتیک یکی از پرفروش‌ترین لیفتراک‌هایی است که به دلیل مقرون به صرفه بودن و عملکرد بالایی آن بسیار محبوب و پرفروش است. کاربرد این نوع لیفتراک‌ها بیشتر در محیط‌هایی که حجم کار کمتر است مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قیمت بالابر لیفتراکی

قیمتی که برای بالابر لیفتراکی در نظر گرفته شده است به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله قدرت انتقال بار، میزان ارتفاع بالا رفتن شاخک‌های حمل بار، کشور تولیدکننده و سایر ویژگی‌های مختلف دیگر می‌باشد.

چنانچه شما نیاز به بالابر برای کارگاه و فروشگاه خود داشته باشید می‌توانید با شرکت نگین راه تماس حاصل کنید و از خدمات و کارشناسان متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

نکات مهم در نگهداری بالابر لیفتراک

از نکاتی بسیار مهمی که برای نگهداری و محافظت از بالابر لیفتراک لازم است توجه داشته باشید تا بتوانید تا طولانی مدت از آن استفاده کنید به عوامل مختلفی بستگی دارد اعم از:

  1. در زمان‌های مشخص لیفتراک را سرویس کنید
  2. چک کردن دستگاه به صورت روزانه
  3. بالا بردن دندانه‌ها و باربر لیفتراک
  4. بررسی شیلنگ هیدرولیک
  5. فرسودگی تایر‌ها

در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.

1. در زمان‌های مشخص لیفتراک را سرویس کنید

از نکات بسیار مهمی که وجود دارد این است بهتر است زمان سرویس دستگاه را در موعد مشخص انجام دهید.

نکات مهم در نگهداری بالابر لیفتراک

2. چک کردن دستگاه به صورت روزانه

خوب است که هر روز آینه‌ها، تایر، کمربند دیسک، روغن و سایر بخش‌های دیگر لیفتراک را بررسی کنید تا از سلامت و عملکرد آن اطمینان یابید.

3. بالا بردن دندانه‌ها و باربر لیفتراک

بالابر لیفتراک را دائماً بررسی کنید و از نحوه درست بالا و پایین رفتن آن مطمئن شوید.

4. بررسی شیلنگ هیدرولیک

نکته بسیار مهم دیگری که وجود دارد این است که حتما میزان رطوبت و دمای شیلنگ هیدرولیک را چک کنید.

5. فرسودگی تایر‌ها

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که باید مورد بررسی قرار گیرد تایرها است. به محض اینکه مشاهده کردید که تایرها پوسیده و فرسوده شده‌اند بایستی حتما تایر لیفتراک عوض شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *